fbpx

Black Friday leksaker & Black Week erbjudanden 2023 đŸ–€đŸ–€đŸ–€

by Sofia
Black Friday leksaker Black Week erbjudanden 2021

InlÀgget InnehÄller reklam i form av annonslÀnkar

Vi Àr mÄnga som lÀngtar till att fynda leksaker pÄ Black Friday och Black Week, inte minst för att tidigt köpa julklappar till riktigt bra priser. Barn- och leksaksbutiker online satsar sjÀlvklart stort pÄ att locka till sig kunder under denna period. Det enda problemet Àr att vi som konsumenter lÀtt blir förvirrade och inte vet vart vi ska vÀnda oss för de bÀsta priserna och erbjudandena. DÀrför har vi samlat alla Black Friday rabatter och Black week erbjudanden för leksaker 2023.

Är du pĂ„lĂ€st och vet vad du Ă€r ute efter kan du göra riktiga fynd. Vi skriver om hur du kan förbereda dig och göra de bĂ€sta leksaksfynden under Black Week.

Vad Àr Black Friday?

Vad Àr egentligen Black Friday? Kort förklarat Àr det en tradition som hÀrstammar frÄn USA, men som numer blivit en global shopping hÀndelse i slutet av november varje Är. Black Friday i Sverige infaller samtidigt som i USA och Àr en av de största handelsdagarna under Äret. Att det heter just BLACK week/friday beror pÄ att siffrorna i böckerna för företagen gick över frÄn rött (dÄ de hade ett underskott i av vinst) till svart (vilket betyder ett överskott av vinst).

De flesta butiker bÄde online och fysiska anordnar olika typer av black week kampanjer och reor, vilket alltid resulterar i nya försÀljningsrekord. Det Àr helt enkelt en stor köpfest.

NÀr Àr Black week 2023?

Black week 2023 inleds med Black Friday den 24 november och pÄgÄr, precis som det lÄter, en vecka. Cyber Monday Àr den 27 november. Det Àr dock mÄnga företag som bÄde tjuvstartar Black week och som kör pÄ med en lÀngre rea Àn till Cyber Monday. RÀkna med att reorna börjar dra igÄng runt den 20 november och avslutas efter den 27 november.

SjĂ€lva Black Friday rean startar redan kl 00.00 pĂ„ natten men vissa tjuvstartar till och med innan – till exempel sĂ„ slĂ€pper vissa rabatterna tidigare till trogna kunder och nyhetsbrevprenumeranter.

Black Week barn 2023

Nu Àr Black Week igÄng! Alla vi kommer ihÄg den dÀr sÀrskilda leksaken frÄn barndomen som gjorde ett stort intryck pÄ oss.

Kanske vill du köpa leksaker till dina barn, eller sÄ Àr du ute efter spÀnnande leksaker till dina barnbarn, eller slÀktingar? Oavsett varför du vill köpa leksaker pÄ rea kan du hitta vad du söker under Black Friday och Black Week. HÀr nedan har vi samlat de bÀsta erbjudanden frÄn butiker med leksaker 2023.

TÀnk pÄ att mÄnga butiker och leksaksbutiker har vÀldigt generösa öppet köp-regler. Vissa lÄter dig till och med lÀmna tillbaka oöppnade varor i upp ett Är senare. Det Àr alltsÄ inte hela vÀrlden om du köper fel och behöver returnera nÄgot.

Ordentligt pressande priser ger ett bra tillfÀlle för att fylla tomtens sÀck till julafton 2023.

Babyland

Babyland black friday erbjudanden

VÄr favoritbutik nÀr det kommer till barnprylar och leksaker Babyland hade ingen Black week-rea förra Äret men nu 2023 har de det! I webbshoppen hittar du fantastiska erbjudanden pÄ allt frÄn leksaker till. Passa pÄ att fynda till Black Friday rabatt pÄ 30%

TILL ERBJUDANDEN

Ellos Black Week

Ellos Black Friday rabatt

Ellos Àr kanske mest kÀnda för postordermode och inredning, men de har faktiskt ett imponerande utbud av leksaker. I Är har Ellos en stor Black Week kampanj med erbjudande pÄ flera olika produktkategorier bland annat leksaker.

Se all Black Friday-rea hos: Ellos

Elodie details

Elodie Details, har förutom vÀldigt fina ÄkpÄsar och filtar, Àven leksaker. HÀr hittar du snuttefiltar och gossedjur med mera. som tillverkat nÄgra av mina favoritÄkpÄsar under Ären, hÀlsar att de inte har nÄgon Black Week-kampanj i Är. DÀremot vill de gÀrna tipsa om deras julkalender, som sÀtter igÄng 1 december givetvis!

Se lekaker och annat frÄn: Elodie Details

Jollyroom Black Week

Jollyroom black Friday space race black week

Jollyroom kör ingen Black week i Är men de har nÄgot de sjÀlva kallar Space race med kraftigt nedsatta priser. FrÄgan Àr varför de vÀljer att benÀmna det sÄ? Det Àr i princip samma sak som en Black Friday-kampanj. Under space race hittar du fantastiska priser pÄ massor av leksaker och tillbehör!

Se all Black Friday-rea hos: Jollyroom

Lekia Black Week

Lekia Àr en leksaksbutik med ett enormt utbud. Deras Black Week kampanj Àr i full gÄng och den vill du inte missa. Jag har bland annat fyndat klÀder och nÄgra julklappar till barnen. Deras Black Week Àr upp delat i en fÀrdig sida med massor av Black Friday erbjudanden och Àven markerade erbjudanden dÀr du kan anvÀnda koden LEKMEST.

Se all Black Friday-rea hos: Lekia

Åhlens

Åhlens black friday black week

Åhlens vĂ„rt allas varuhus. HĂ€r finns allt, förutom klĂ€der och skor sĂ€ljer de Ă€ven massor med leksaker. Det finns ett stort utbud av LEGO till nedsatta priser, men Ă€ven massa annat. Jag har bland annat handlat nĂ„gra Babblarna leksaker till Ă€ldsta dottern.

Se all Black Week-rea hos: Åhlens

Adlibris

Adlibris Ă€r kanske inte den första butiken du tĂ€nker pĂ„ nĂ€r det kommer till leksaker. De Ă€r ju trots allt mest kĂ€nda för att sĂ€lja böcker. Men precis som Amazon har de expanderat och sĂ€ljer Ă€ven barn och babyprodukter. HĂ€r hittar du sĂ„ klart Ă€ven ett enormt utbud av barnböcker och spel. Det finns till och med barnvagnar och tillbehör Även om det kanske inte Ă€r kĂ€nt för alla sĂ„ har Adlibris mer Ă€n böcker i sitt sortiment, och faktiskt ett ganska brett utbud av babyprodukter. Även lite barnvagnar och tillbehör finns med pĂ„ Adlibris Black Friday-kampanj.

Se all Black Friday-kampanjen hos: Adlibris

Top 5 barn leksaker Black Friday

Leksaker kan delas upp flera olika kategorier. Vissa leksake ger personen ren och skĂ€r glĂ€dje – bara det. Andra leksaker Ă€r utvecklande och lĂ€rande för barnet. Vissa kombinerar bĂ„da dessa – ett sĂ„nt exempel Ă€r en trollerilĂ„da.

Beroende pÄ hur gammal barnet Àr kan det vara bra att stÀlla sig frÄgan vad leksaken ska bidra med och hur lÀnge. Det bÀsta Àr om leksaken kan ge mycket glÀdje och tidsfördriv i en lÄng tid framöver.

Med tanke pÄ hur mÄnga olika leksaker som existerar, kan det vara svÄrt att hitta nÄgot som den pojke eller flicka som du ska köpa en present till gillar. Vi rekommenderar att du frÄgar vad de önskar sig, men följande presenter kommer med allra största sannolikhet att uppskattas (kan dock variera ganska mycket beroende pÄ intresse och Älder):

1. Lego Black Friday

Black Week Lego Black Friday

Lego uppskattas av de allra flesta barn och vuxna. Det Àr kanske pÄ grund av programmet Lego Masters Sverige som Lego blivit extra popuÀrt i Är. Det finns lego för alla Äldrar och med möjlighet att bygga olika svÄra modeller.

Fundera lite pÄ vad barnet du ska köpa julklapp eller present till gillar, det finns helt sÀkert nÄgon typ av Lego som passar för just hen.

HÀr kan du köpa Lego pÄ Black Friday / Week:

Webhallen erbjudanden hÀr

Jollyroom erbjudande hÀr

Åhlens erbjudande hĂ€r

2. Black Friday Nintendo Switch

Black Friday Nintendo Switch rea

Det finns i det nĂ€sta ett oĂ€ndligt utbud av olika tv-spel och konsoler att vĂ€lja mellan, vilket gör att det helt sĂ€kert finns minst en spel som ditt barn kommer att Ă€lska. Även om Nintendo Switch inte nödvĂ€ndigtvis Ă€r en leksak i dess traditionell form, kan vi nog alla instĂ€mma att de spelkonsoler ofta Ă€r mer populĂ€ra som leksaker Ă€n nĂ„got annat i vĂ„rt moderna samhĂ€lle.

Flera olika butiker har Black Friday Nintendo Switch erbjudande. Vi rekommenderar följande:

Webbhallen erbjudande hÀr

Kjell o Company erbjudande hÀr

3. Babblarna

Babblarna black friday leksaker rea

De flesta barn Ă€lskar Babblarna. Det finns ett stort utbud av Babblarna leksaker som Ă€r pĂ„ Black Friday rabatt. Det spelar ingen roll om barnet Ă€r 8 mĂ„nader eller 5 Ă„r, Babblarna Ă€r populĂ€ra i mĂ„nga Ă„ldrar och det finns mĂ„nga leksaker i utbudet som brukar vara vĂ€ldigt uppskattade presenter. 

Det finns numer nÀstan ett oÀndligt utbud att vÀlja mellan. Det finns vanliga gosedjur som förestÀller de olika karaktÀrerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo, men det finns Àven mÄnga leksaker som pussel, klossar och annat.

Ellos erbjudande hÀr

4. SĂ€llskapsspel Black Week

SĂ€llskapsspel Black Week

Årets julklapp SĂ€llskapsspel! Att spela sĂ€llskapsspel Ă€r bĂ„de utvecklande och roligt. Att ge bort ett spel i julkapp Ă€r en present som bidrar med nöje till hela familjen. Spel finns i alla möjliga varianter och teman, och har olika svĂ„righetsnivĂ„er. DĂ€rmed Ă€r det bara att vĂ€lja och vraka för att hitta det sĂ€llskapsspel som bĂ€st passar barnet.

Jollyroom erbjudanden hÀr

Åhlens erbjudanden hĂ€r

5. Radiostyrda leksaker

Radiostyrda leksaker radiostyrd bil

Om barnet du ska köpa till gillar fordon som rör sig Àr det en radiostyrd leksak du ska satsa pÄ. Med sina egna smÄ hÀnder kan hen styra bilen dit hen vill. Det finns massor av olika varianter att vÀlja pÄ. Du kan gÄ pÄ klassikern radiostyrd bil eller nÄgot alternativ som en bÄt, motorcykel, flygplan eller varför inte en helikopter. Numer finns det Àven minirobotar.

Leksakerna finns för olika Äldrar. Vissa Àr lite lÀttare att styra och lÄngsamma, vilket lÀmpar sig för yngre barn. Det finns Àven radiostyrda leksaker för Àldre barn och vuxna som krÀver avancerad kontroll.

Jollyroom erbjudanden hÀr

Webbhallen erbjudanden hÀr

2023 Ärs mest populÀra leksaker

Förutom de ovan nÀmnda leksakerna sÄ finns det fler leksaker som blivit riktigt populÀra i Är! Dessa leksaker stÄr pÄ mÄnga barns önskelistor inför julen. Black Friday Àr ett utmÀrkt tillfÀlle att fynda dessa populÀra leksaker:

1. Barbiedocka (barbie dream house)

barbie leksak rea black friday

Du har vÀl inte missat största film? Barbiefilmen tog bÄde stor som liten med storm tidigare i Är, och barbieleksakerna har fÄtt ett ordentligt uppsving inför Ärets julklappshandel. Barbie Àr dessutom numer tidlösa leksaker som har och kommer uppskattas av barn lÄng tid framöver.

Barbie sortiment och Black Friday HÄR

2. Interaktiv robothund

robothund interaktiv leksak hund husdjur barn rea black friday

MĂ„nga barn lĂ€ngtar efter sitt alldeles egna djur och Ă€r dessutom ofta intresserade av teknik – vad kan dĂ„ bli bĂ€ttre Ă€n en interaktiv leksakshund? Dog-E kan lĂ„ta, röra sig och göra trick precis som en riktig hund. Den reagerar pĂ„ barnets rörelser och kan personifieras via en smidig app. Kul för hela familjen!

Interaktiv robothund erbjudande HÄR

3. Interaktivt husdjur

black friday leksak barn ungdom teknik

PĂ„ min tid var det tamagotchis som gĂ€llde – nu finns det en uppdaterad holografisk variant för dagens barn och unga! Precis som med dess föregĂ„ngare sĂ„ Ă€r det ett litet husdjur som bor i en lĂ„da och behöver mat, lek och omtanke. I varje liten lĂ„da finns hela 15 olika djur som barnet kan leka med och ta hand om.

Interaktivt husdjur Black Friday HÄR

4. Magna magneter

magna byggmagneter magnet leksaker black friday rea

Alla typer av byggleksaker Ă€r ordentligt populĂ€ra bland barn just nu! Denna typ av leksak Ă€r perfekt för att lĂ„ta barnet utveckla och anvĂ€nda sin kreativitet. En riktig favorit Ă€r dessa Magna-Tiles som Ă€r magnetiska byggblock i olika fĂ€rger och former. Med dessa kan man bygga nĂ€stan vad som helst…

Tips: Inspiration till vad som gÄr att bygga med sitt barn finns i mÀngder pÄ nÀtet!

Magna Tiles erbjudande HÄR

5. Jurassic world dinosaurier

jurassic world park dinosaurieleksaker leksak rea black friday

Stora, frĂ€na och lite lĂ€skiga – dinosaurier har tilltalat barn i flera generationerna. De fantastiska filmerna om Jurassic Park och Jurassic World kan fĂ„nga vem som helst. Dinosaurieleksaker kan i vanliga fall vara ganska dyra, vilket Ă€r varför det Ă€r tur att det finns mĂ„nga Jurrasic-leksaker pĂ„ Ă„rets Black Friday REA.

Jurrasic World dinosaurieleksaker Black Friday HÄR

VÄra bÀsta Black Week tips

Black Friday Àr starten för Ärets julhandel. Med vÄra smarta tips kan du spara 100-lappar om inte 1000-lappar pÄ Black Week. Och vad kan bÀttre symbolisera julklapp Àn just leksaker? Fundera Àven pÄ kommande födelsedagar. Det finns mycket pengar att spara genom att ladda upp nu nÀr det Àr billigare Àn vanligt.

Gör din research i god tid

Om du ska köpa julklappar Àr det en bra idé att frÄga barnen eller hen som ska ha julklapparna vad de önskar sig. Om du har önskelistor Àr det mycket lÀttare att göra inköpen sedan. NÀr det vÀl Àr Black Friday blir det ofta för stressigt att samla in informationen och risken blir att du köper sÄdant som persone i frÄga inte vill ha.

MĂ„nga vĂ€ljer Ă€ven att köpa som ska bli presenter lĂ€ngre fram – kanske fyller nĂ„got barn Ă„r i början av Ă„ret? Det viktiga Ă€r att planera i god tid.

Skapa listor

NÀr du fÄtt in barnens önskelistor Àr det dags att sjÀlv skapa din egen lista över möjliga inköp. Skriv ner vad de kostar innan Black Week för att jÀmföra priser om det Àr vÀrt att handla nu eller om du kan avvakta. Vissa leksaker och barnprylar Àr vÀldigt billiga under Black Friday, Cyber Monday och under Black Week medan andra inte Àr speciellt nedsatta i pris. Det förekommer faktiskt att butiker höjer priset innan Black Friday för att sedan ha utrymme att sÀnka priset och ha kampanjer pÄ varan.

DÀrför Àr det bra att ha en organiserad lista, exempelvis i excel, som du sedan kan anvÀnda för att leta upp leksakerna hos de olika butikerna nÀr det vÀl Àr dags att handla. Ha med priset som referens för att kunna jÀmföra mot det normala priset.

JÀmför priser

Att jÀmföra priser Àr vÀldigt viktigt. GÄ in pÄ flera stÀllen och jÀmför pris. Olika butiker har nÀmligen olika strategier för Black Week och Black Friday kampanjer. Vissa ger en rabatt rakt av pÄ alla varor, medan andra butiker fokuserar pÄ att rabattera vissa varor eller en del av sortimentet. DÀrför gÀller det att jÀmföra priser.

Glöm inte bort att Àven rÀkna in vad frakten gÄr pÄ, dÄ detta kan skilja ganska mycket mellan olika butiker.

Titta runt

Titta runt pÄ olika webbshoppar, kategorier, information och produkter under Black Friday. TÀnk pÄ att alla butiker lockar med rea de hÀr dagarna men det Àr inte alltid sÀkert att det Àr billigt för det. JÀmför alltid nÄgra butiker och produkter mot varandra för att se vilket erbjudande som Àr absolut bÀst.

Var snabb

Detta Àr viktigt sÀrskilt i Är dÄ mÄnga butiker kommer fÄ slut pÄ varor redan under Black Friday pÄ grund av pandemin, eller i alla fall efterverkningarna av den. Det Àr nÀmligen sÄ att det finns brist pÄ fraktutrymme för de varor som behöver komma fram innan jul. Det kan göra att priserna gÄr upp, men framförallt att butiker kommer ha svÄrt att ha ett större lager.

Orkar du vara uppe vid midnatt pÄ Black Friday, dÄ Black Week börjar, kan det vara vÀrt att offra lite nattsömn för att kunna göra de bÀsta fynden. De flesta butikerna har utökat Black Friday till Black Week och dÀrmed har man reapriser hela veckan.

Lycka till med leksakshandeln under Black Week!

You may also like

Leave a Comment