fbpx

Black Friday leksaker Black Week erbjudanden 2021

by Sofia
Black Friday leksaker Black Week erbjudanden 2021

Inlägget Innehåller reklam i form av annonslänkar

Vi är många som längtar till att fynda leksaker på Black Friday och Black Week, inte minst för att tidigt köpa julklappar till riktigt bra priser. Barn- och leksaksbutiker online satsar självklart stort på att locka till sig kunder under denna period. Det enda problemet är att vi som konsumenter lätt blir förvirrade och inte vet vart vi ska vända oss för de bästa priserna och erbjudandena. Därför har vi samlat alla Black Friday rabatter och Black week erbjudanden för leksaker 2021.

Är du påläst och vet vad du är ute efter kan du göra riktiga fynd. Vi skriver om hur du kan förbereda dig och göra de bästa leksaksfynden.

Vad är Black Friday?

Vad är egentligen Black Friday? Kort förklarat är det en tradition som härstammar från USA, men som numer blivit en global shopping händelse i slutet av november varje år. Black Friday i Sverige infaller samtidigt som i USA och är en av de största handelsdagarna under året. Att det heter just BLACK week/friday beror på att siffrorna i böckerna för företagen gick över från rött (då de hade ett underskott i av vinst) till svart (vilket betyder ett överskott av vinst).

De flesta butiker både online och fysiska anordnar olika typer av black week kampanjer och reor, vilket alltid resulterar i nya försäljningsrekord. Det är helt enkelt en stor köpfest.

När är Black week 2021?

Black week 2021 inleds med Black Friday den 26 november och pågår, precis som det låter, en vecka. Cyber Monday är den 29 november. Black Friday rean startar redan kl 00.00 på natten men vissa tjuvstartar till och med innan – till exempel så släpper vissa rabatterna tidigare till trogna kunder och nyhetsbrevprenumeranter.

Black Week barn 2021

Nu är Black Week igång! Alla vi kommer ihåg den där särskilda leksaken från barndomen som gjorde ett stort intryck på oss.

Kanske vill du köpa leksaker till dina barn, eller så är du ute efter spännande leksaker till dina barnbarn, eller släktingar? Oavsett varför du vill köpa leksaker på rea kan du hitta vad du söker under Black Friday och Black Week. Här nedan har vi samlat de bästa erbjudanden från butiker med leksaker 2021.

Tänk på att många butiker och leksaksbutiker har väldigt generösa öppet köp-regler. Vissa låter dig till och med lämna tillbaka oöppnade varor i upp ett år senare. Det är alltså inte hela världen om du köper fel och behöver returnera något.

Ordentligt pressande priser ger ett bra tillfälle för att fylla tomtens säck till julafton 2021.

Babyland

Babyland black friday leksaker christmas countdown

Vår favoritbutik när det kommer till barnprylar och leksaker. Här finns verkligen allt. Babyland hade en stor Black Week kampanj förra året men hälsar att de inte har någon Black Friday REA i år. Däremot vill de gärna tipsa om deras christmas countdown som redan är i full gång, med rabatt på olika kategorier varje dag.

TILL JULKALENDERN

Babyshop

Babyshop black friday black week

Även Babyshop Black Week är en chrismas countdown. I år har de upp till 50% rabatt på massor av produkter för barn, däribland leksaker. Här kan du även köpa barnkläder och barnvagnar till rejält nedsatta priser. De har även 50% rabatt på tillbehör till Bugaboo barnvagnar, så som vissa åkpåsar.

Se all Black Friday-rea hos: Babyshop

Bonti Black Friday barnvagn och leksaker mm

Black Friday Bonti Black week

Bonti har Black Week erbjudande med 20% på alla produkter som finns i lager* – även på märken som Bugaboo. Vissa produkter är dock undantagna eller har lite lägre rabatt. Här hittar du leksaker men även barnvagnar som Bugaboo Fox, Bugaboo Donkey 3, Britax Smile, Thule Chariot osv. Black week kampanjen gäller hela veckan och inte bara Black Friday.

Se all Black Friday-rea hos: Bonti

Ellos Black Week

Ellos Black Friday rabatt

Ellos är kanske mest kända för postordermode och inredning, men de har faktiskt ett imponerande utbud av leksaker. I år har Ellos en stor Black Week kampanj med erbjudande på flera olika produktkategorier bland annat leksaker.

Se all Black Friday-rea hos: Ellos

Elodie details

Elodie Details, har förutom väldigt fina åkpåsar och filtar, även leksaker. Här hittar du snuttefiltar och gossedjur med mera. som tillverkat några av mina favoritåkpåsar under åren, hälsar att de inte har någon Black Week-kampanj i år. Däremot vill de gärna tipsa om deras julkalender, som sätter igång 1 december givetvis!

Se lekaker och annat från: Elodie Details

Jollyroom Black Week

Jollyroom black Friday space race

Jollyroom kör ingen Black week i år men de har något de själva kallar Space race (förra året hette det Rainbow Week) med kraftigt nedsatta priser. Frågan är varför de väljer att benämna det så, det är i princip samma sak som en Black Friday-kampanj. Här hittar du Rainbow Week – fantastiska priser på massor av leksaker och tillbehör!

Se all Black Friday-rea hos: Jollyroom

Lekia Black Week

Lekia är en leksaksbutik med ett enormt utbud. Deras Black Week kampanj är i full gång och den vill du inte missa. Jag har bland annat fyndat kläder och några julklappar till barnen. Deras Black Week är upp delat i en färdig sida med massor av Black Friday erbjudanden och även markerade erbjudanden där du kan använda koden LEKMEST.

Se all Black Friday-rea hos: Lekia

Åhlens

Åhlens black friday black week

Åhlens vårt allas varuhus. Här finns allt, förutom kläder och skor säljer de även massor med leksaker. Det finns ett stort utbud av LEGO till nedsatta priser, men även massa annat. Jag har bland annat handlat några Babblarna leksaker till äldsta dottern.

Se all Black Week-rea hos: Åhlens

Adlibris

Adlibris är kanske inte den första butiken du tänker på när det kommer till leksaker. De är ju trots allt mest kända för att sälja böcker. Men precis som Amazon har de expanderat och säljer även barn och babyprodukter. Här hittar du så klart även ett enormt utbud av barnböcker och spel. Det finns till och med barnvagnar och tillbehör Även om det kanske inte är känt för alla så har Adlibris mer än böcker i sitt sortiment, och faktiskt ett ganska brett utbud av babyprodukter. Även lite barnvagnar och tillbehör finns med på Adlibris Black Friday-kampanj.

Se all Black Friday-kampanjen hos: Adlibris

Top 5 barn leksaker Black Friday

Leksaker kan delas upp flera olika kategorier. Vissa leksake ger personen ren och skär glädje – bara det. Andra leksaker är utvecklande och lärande för barnet. Vissa kombinerar båda dessa – ett sånt exempel är en trollerilåda.

Beroende på hur gammal barnet är kan det vara bra att ställa sig frågan vad leksaken ska bidra med och hur länge. Det bästa är om leksaken kan ge mycket glädje och tidsfördriv i en lång tid framöver.

Med tanke på hur många olika leksaker som existerar, kan det vara svårt att hitta något som den pojke eller flicka som du ska köpa en present till gillar. Vi rekommenderar att du frågar vad de önskar sig, men följande presenter kommer med allra största sannolikhet att uppskattas (kan dock variera ganska mycket beroende på intresse och ålder):

1. Lego Black Friday

Black Week Lego Black Friday

Lego uppskattas av de allra flesta barn och vuxna. Det är kanske på grund av programmet Lego Masters Sverige som Lego blivit extra popuärt i år. Det finns lego för alla åldrar och med möjlighet att bygga olika svåra modeller.

Fundera lite på vad barnet du ska köpa julklapp eller present till gillar, det finns helt säkert någon typ av Lego som passar för just hen.

Här kan du köpa Lego på Black Friday / Week:

Jollyroom erbjudande här

Åhlens erbjudande här

2. Black Friday Nintendo Switch

Black Friday Nintendo Switch rea

Det finns i det nästa ett oändligt utbud av olika tv-spel och konsoler att välja mellan, vilket gör att det helt säkert finns minst en spel som ditt barn kommer att älska. Även om Nintendo Switch inte nödvändigtvis är en leksak i dess traditionell form, kan vi nog alla instämma att de spelkonsoler ofta är mer populära som leksaker än något annat i vårt moderna samhälle.

Flera olika butiker har Black Friday Nintendo Switch erbjudande. Vi rekommenderar följande:

Webbhallen erbjudande här

Kjell o Company erbjudande här

3. Babblarna

Babblarna black friday leksaker rea

De flesta barn älskar Babblarna. Det finns ett stort utbud av Babblarna leksaker som är på Black Friday rabatt. Det spelar ingen roll om barnet är 8 månader eller 5 år, Babblarna är populära i många åldrar och det finns många leksaker i utbudet som brukar vara väldigt uppskattade presenter. 

Det finns numer nästan ett oändligt utbud att välja mellan. Det finns vanliga gosedjur som föreställer de olika karaktärerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo, men det finns även många leksaker som pussel, klossar och annat.

Babyshop erbjudande här

Ellos erbjudande här

4. Sällskapsspel Black Week

Sällskapsspel Black Week

Sällskapsspel är både utvecklande och roligt. Att ge bort ett spel i julkapp är en present som bidrar med nöje till hela familjen. Spel finns i alla möjliga varianter och teman, och har olika svårighetsnivåer. Därmed är det bara att välja och vraka för att hitta det sällskapsspel som bäst passar barnet.

Jollyroom erbjudanden här

Åhlens erbjudanden här

5. Radiostyrda leksaker

Radiostyrda leksaker radiostyrd bil

Om barnet du ska köpa till gillar fordon som rör sig är det en radiostyrd leksak du ska satsa på. Med sina egna små händer kan hen styra bilen dit hen vill. Det finns massor av olika varianter att välja på. Du kan gå på klassikern radiostyrd bil eller något alternativ som en båt, motorcykel, flygplan eller varför inte en helikopter. Numer finns det även minirobotar.

Leksakerna finns för olika åldrar. Vissa är lite lättare att styra och långsamma, vilket lämpar sig för yngre barn. Det finns även radiostyrda leksaker för äldre barn och vuxna som kräver avancerad kontroll.

Jollyroom erbjudanden här

Webbhallen erbjudanden här

2021 års mest populära leksak – pop it toy

pop it toys black friday

Du har väl inte missat årets fluga – den omåttligt populära pop it toy eller pop it fidget som de också kallas. Som du ser finns de i massor med olika varianter. Vad är då en pop it toy? Det är en plastleksak, lite som bubbelplast i stort format, som barnet eller vuxna kan trycka på i evigheter.

Våra bästa Black Week tips

Black Friday är starten för årets julhandel. Med våra smarta tips kan du spara 100-lappar om inte 1000-lappar på Black Week. Och vad kan bättre symbolisera julklapp än just leksaker? Fundera även på kommande födelsedagar. Det finns mycket pengar att spara genom att ladda upp nu när det är billigare än vanligt.

Gör din research i god tid

Om du ska köpa julklappar är det en bra idé att fråga barnen eller hen som ska ha julklapparna vad de önskar sig. Om du har önskelistor är det mycket lättare att göra inköpen sedan. När det väl är Black Friday blir det ofta för stressigt att samla in informationen och risken blir att du köper sådant som persone i fråga inte vill ha.

Många väljer även att köpa som ska bli presenter längre fram – kanske fyller något barn år i början av året? Det viktiga är att planera i god tid.

Skapa listor

När du fått in barnens önskelistor är det dags att själv skapa din egen lista över möjliga inköp. Skriv ner vad de kostar innan Black Week för att jämföra priser om det är värt att handla nu eller om du kan avvakta. Vissa leksaker och barnprylar är väldigt billiga under Black Friday, Cyber Monday och under Black Week medan andra inte är speciellt nedsatta i pris. Det förekommer faktiskt att butiker höjer priset innan Black Friday för att sedan ha utrymme att sänka priset och ha kampanjer på varan.

Därför är det bra att ha en organiserad lista, exempelvis i excel, som du sedan kan använda för att leta upp leksakerna hos de olika butikerna när det väl är dags att handla. Ha med priset som referens för att kunna jämföra mot det normala priset.

Jämför priser

Att jämföra priser är väldigt viktigt. Gå in på flera ställen och jämför pris. Olika butiker har nämligen olika strategier för Black Week och Black Friday kampanjer. Vissa ger en rabatt rakt av på alla varor, medan andra butiker fokuserar på att rabattera vissa varor eller en del av sortimentet. Därför gäller det att jämföra priser.

Glöm inte bort att även räkna in vad frakten går på, då detta kan skilja ganska mycket mellan olika butiker.

Titta runt

Titta runt på olika webbshoppar, kategorier, information och produkter under Black Friday. Tänk på att alla butiker lockar med rea de här dagarna men det är inte alltid säkert att det är billigt för det. Jämför alltid några butiker och produkter mot varandra för att se vilket erbjudande som är absolut bäst.

Var snabb

Detta är viktigt särskilt i år då många butiker kommer få slut på varor redan under Black Friday på grund av pandemin, eller i alla fall efterverkningarna av den. Det är nämligen så att det finns brist på fraktutrymme för de varor som behöver komma fram innan jul. Det kan göra att priserna går upp, men framförallt att butiker kommer ha svårt att ha ett större lager.

Orkar du vara uppe vid midnatt på Black Friday, då Black Week börjar, kan det vara värt att offra lite nattsömn för att kunna göra de bästa fynden. De flesta butikerna har utökat Black Friday till Black Week och därmed har man reapriser hela veckan.

Lycka till med leksakshandeln under Black Week!

You may also like

Leave a Comment