fbpx

Blinkande skor barn – topp 20 skor med blinkande lampor i sulan

by Sofia

Inlägget Innehåller reklam i form av annonslänkar

Skor, skor, skor – blinkande skor! Något som alltid har varit populärt är att göra coola saker med skor. Vi har tidigare sett skor med hjul, vingar och till och med ljudeffekter – nu är de blinkande skorna riktigt populära bland barn!

Det är lätt att förstå varför blinkande skor har blivit så populära bland barn, allt som blinkar är ju faktiskt kul. Dessutom ser det coolt ut när man går, springer eller dansar i mörker. Det finns massor av olika blinkande skor för barn online idag, här nedan tipsar jag om de allra populäraste!

Störst utbud av blinkande skor hittar du hos jollyroom.se

Led skor barn Sverige

Lamporna i de blinkande skorna är av den energisnåla och säkra sorten LED. Det betyder att lamporna kommer lysa och blinka länge, utan risk för att det kan vara skadligt för barnet. Denna typ av skor finns att köpa online från välkända svenska webbutiker.

Led skor barn Sverige leopard skor med blinkande lampor i sulan

Leopardsneakers HÄR / Blå skor med led HÄR / Guldiga skor HÄR / Svarta blinkande skor HÄR

 1. Leopardmönstrade LED skor. Dessa LED skor från Leaf är i riktigt bra kvalité, de är bekväma och håller länge. Just denna variant har en utsida i leopardmönster med rosa och svarta detaljer. Sulan är vit och innehåller LED lamporna som aktiveras vid rörelse.
 2. Sportiga skor med lampor. Skor med lampor i liknar ofta gympadojor, så även dessa som är riktigt sportiga samtidigt som de är roliga tack vare lamporna. De stängs med kardborre vilket gör det enkelt för barnet att själv ta på och av skon.
 3. Roseguld blinkande skor. Om det inte räcker med att skorna blinkar så kan de glänsa också! Dessa snygga roséguldsfärgade skor är inte bara snygga utan också roliga tack vare lamporna i sulan. Även dessa skor stängs med kardborre – bekvämt!
 4. Svarta och vita skor med lampor. Här är ett par LED skor för barn som ser både moderna och sportiga ut. De är svarta och har en vit sula och vita detaljer. Sulan har också ett gult lager och gula fönster där lamporna sitter vilket är väldigt snyggt.

Skor med blinkande lampor

Skor med blinkande lampor har funnits tidigare, men i och med att de är populära just nu så finns det fler och fler modeller på marknaden. I och med detta så blir skorna bara bättre och bättre. Skorna reagerar på när barnet går, springer eller hoppar och då aktiveras lamporna en kort stund. Alltså kommer lamporna inte lysa och dra batteri när skorna inte används.

Skor med blinkande lampor barn

Lila skor med blinkande lampor HÄR / Silverskor HÄR / Playstation blinkande skor HÄR

 1. Blinkande lampor skor. Dessa söta skor är blå, lila och vita. De har kardborreband samt en ögla vid hälen som gör skorna lätta att ta på och av. Lamporna i sulan blinkar i olika färger vilket gör att de tillsammans med skornas färg påminner lite om den yttre rymden!
 2. Skor silver rosa med lampor. Silver och olika former av holografiska material passar bra ihop med vitt och är trendigt just nu! Förutom det vita och silvriga så har dessa skor även detaljer i rosa. I sulan finns tre fönster på var sida där lamporna blinkar när barnet rör på sig.
 3. Play station blinkande skor. Teknik och spel är något som många barn tycker är kul – varför då inte köpa ett par skor med en av de största spelkonsollerna? Förutom att skorna har Play Station loggan så ser de väldigt moderna ut, vilket många barn gillar. Som grädde på moset så blinkar sulan vilket gör skon ännu mer modern och teknikinspirerad.

Blinkande sneakers barn

De blinkande skorna går att använda i alla väder som tillåter sneakers. Lamporna fungerar även om det är blött ute. Kanske kan en kvällspromenad bli ett bra sätt att testa skorna på då lamporna syns extra bra i mörker?

Blinkande sneakers barn Batman Hello Kitty

Batman skor HÄR / Hello kitty blinkande sneakers HÄR / Röda skor som blinkar HÄR

 1. Blinkande sneakers batman. Batman har länge varit en mycket uppskattad superhjälte. Kläder med batman på är vanligt – varför inte då också ha ett par skor? Batmans snygga fladdermussymbol används som kardborrestängning och lamporna blinkar i klassiskt batman gult!
 2. Glittriga Hello Kitty sneakers som blinkar. Glitter är alltid kul! Dessa sneakers har en hyfsat platt sula vilket är snyggt och modernt. Glittrig sko med rosa detaljer och en fin Hello Kitty logga. Blinkande lampor i sulan!
 3. Röda skor med lampor barn. Rött är en fin färg som de flesta barn gillar. Dessa sneakers har röda fönster för de blinkande lamporna och en glittrig detalj i form av vingar på sidorna av skorna.

Blinkande skor barn Paw patrol

Paw Patrol är en serie som många barn tycker om – och det finns många varianter av blinkande skor med motiv från den!

Blinkande skor barn Paw Patrol skor med blinkande sula

Rosa Paw patrol blinkande skor HÄR / Vita Paw patrol skor med lampor HÄR / Blå gröna sneakers som blinkar HÄR / Svarta blå Paw patrol skor med led lampor HÄR

 1. Rosa blinkande Paw Patrol sneakers. Dessa rosa sneakers har ett tryck med figuren Skye ur serien. Skye var den första tiken som var med i Paw Patrol. Kardborrestängning och blinkande lampor i sulan.
 2. Rosa/ blå sneakers med platt sula blinkande. Föredrar ditt barn sneakers med platt sula men ändå vill ha blinkande lampor så är dessa perfekta! De rosa har Skye som motiv, och de blå har motiv av Chase och Marshall!
 3. Blå Paw Patrol skor med LED. Dessa sneakers har motiv av stjärnorna Chase och Marshall. De är i blått, mörkblått och rött med en vit sula. Bekväma och roliga sneakers med blinkande lampor!

Blinkande skor barn Leaf

Leaf är ett populärt skomärke som tillverkar just skor för barn. Deras skor är ofta väldigt sportiga – och de har en hel del skor med blinkande lampor!

Blinkande skor barn Leaf skor med blinkande sula

Blinkande skor Leaf regnbågsfärgade HÄR / Lila Leaf skor med lampor HÄR / Lila Leaf skor med lampor HÄR

 1. Rosa och blå skor. Dessa skor har en vattenfärgseffekt mellan färgerna på själva skon. De är både blå och rosa och har glittriga detaljer, bland annat i form av kardborrestängningen. Sulan har lampor som blinkar i olika färger.
 2. Lila skor med lampor. Här har Leaf designat en sko för barnet som gillar lila! Den har detaljer i rosa som passar bra ihop med det lila.
 3. Glittrig silvrig sko med lampor. Dessa sneakers från Leaf är blå, rosa och silvriga! De har även detaljer med glitter vilket är väldigt fint. Sulan har lampor som lätt aktiveras när barnet rör på sig.

Blinkande skor barn H&M

Även svenska H&M gör barnskor med lampor!

Blinkande skor barn H&M Super Mario

Super Mario blinkande skor H&M HÄR

Vem gillar inte Super Mario? Här är ett par blinkande sneakers med Mario och Luigi. Skorna och snörena matchar figurernas färg och har även matchande mario-svampar baktill. Lamporna blinkar runt sulan på skorna och syns även under fotsulan när barnet lyfter på foten.

Blinkande skor Frost

Frost gillar många barn, och kanske kan magin från frost spridas till ett par blinkande skor?

Blinkande skor frost frozen skor med lampor

Blinkande skor Frost HÄR / Frozen skor med lampor HÄR / Elsa blinkande skor med lampor HÄR

 1. Sneakers med Elsa och Anna. Dessa fina sneakers har Frost-figurerna Elsa och Anna på bild på sidan av foten. Bakgrunden är lila och skon har även vita och glittriga detaljer. I sulan finns fönster för lampor som blinkar i matchande färger.
 2. Holografiska sneakers med Anna från Frost. Holografiska material är roliga – de ser silvriga ut men blänker och glänser i flera färger. Förutom de holografiska delarna så har denna sneaker även en bild av Anna från Frost. Blinkande lampor i hälen av sulan.
 3. Blinkande skor med Elsa. Även dessa sneakers är delvis gjorda av ett glänsande material i en champagne-färg. De har lila och vita detaljer samt ett porträtt av Elsa på sidan av skon. Stängs med kardborreband.

Skor med blinkande sula

Skor med blinkande sula Disney Spiderman Cars

Cars blinkande skor Blixten HÄR / Mimmi skor med lampor HÄR / Spiderman blinkande skor med lampor HÄR

 1. Bilar Blixten skor med blinkande sula. I dessa skor blir barnet nästan lika snabbt som Blixten McQueen! En sneaker med platt sula och kardborrestängning. Matchande röda svarta och pepita-rutiga detaljer.
 2. Mimmi mus disney skor barn. Mimmi är en klassisk figur som både vuxna och barn gillar. Här syns hon på sidan av en LED-sko med matchande rosa bakgrund. Rosa fönster i sulan där lampor blinkar vid rörelse.
 3. Spindelmannen sneakers med lampor. Spindelmannen är cool – men blinkande skor är nästan ännu coolare! Dessa sneakers har spindelmannen tillsammans med röda, blå och svarta detaljer. Stängs med två kardborreband och har en praktisk ögla vid hälen.

You may also like

Leave a Comment