fbpx

Top 15 Gravidklänning bröllopsgäst & brudtärna gravidklänning

by Sofia
Gravidklänning bröllop gäst tärneklänning gravid

Inlägget Innehåller reklam i form av annonslänkar

Att välja klänning till bröllop är nog svårt även om man inte är gravid! Det är ett tillfälle när man vill vara som allra finast, men som gravid finns det ett begränsat utbud. Oavsett om du har fått äran att vara brudtärna eller om du är inbjuden som bröllopsgäst har du rätt att glänsa. I det här inlägget har jag samlat det bästa bland gravidklänning brudtärna och gravidklänning bröllopsgäst.

Graviditet och bröllop

Om du är som jag, känner du säkert ett lyckorus när en bröllopsinbjudan dimper ner i brevlådan. För vad är finare än att fira kärleken? Även om vi själva hade ett enkelt boregligt bröllop utan krusiduller, när jag var höggravid dessutom, älskar jag ändå att få gå på bröllop.

Men när du är gravid kan det vara en stor utmaning att hitta en perfekta gravidklänning. Det gäller inte minst om du ska stå som brudtärna bredvid din bästa vän.

Att välja rätt gravidklänning för bröllop

När du ska på bröllop som gravid vill du se fin ut, men du måste även tänka extra på komforten. Om du tänkt dansa natten lång bör du inte välja högklackat, vilket även kan vara svårt med svullna fötter som gravida kvinnor ofta får.

Kanske har du redan letat runt i butikerna utan att hitta en fin gravidklänning för bröllop. Utbudet är ju naturligtvis begränsat i fysiska butiker, och ibland går det bara inte att klämma i sig i en vanlig stretchig klänning. Om du känner dig orolig över att hitta den rätta klänningen, kanske ska du vara en vacker gravid brudtärna eller så är du inbjuden som gäst, kan du nu vara lugn! Jag har nämligen samlat de finaste mammaklänningarna för bröllop i detta inlägg.

Och du behöver inte heller oroa dig för att spendera för mycket pengar på en klänning som du kommer att bära en eller max ett par gånger, alla gravidklänningar nedan är prisvärda.

Brudtärneklänningar gravid

Låt oss börja med dig som ska vara brudtärna i år. Det är något speciellt med äran att få stå längst framme med brudparet. Troligtvis är det en av dina bästa vänner som ska gifta sig och då vill du verkligen vara fin! Här kommer därför förslag på flera varianter av gravidklänning för brudtärna.

Ljust lila gravidklänning brudtärna

Lång gravidklänning bröllop

Hur vacker är inte denna fantastiska kreation till gravid brudtärna-klänning? Gjord av svepande tyll och med vackra spetsdetaljer, kan denna gravidklänning skina ihop med resten av brudtärnorna!

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Mörkblå plisserad gravid brudtärna klänning

Mörkblå tärnklänning gravid

Om temat för bröllopet är mörkblått, vilket är vanligt speciellt på vinterhalvåret, är denna brudtärna gravidklänning perfekt! Den moderna plisseringen, som synts i modet de senaste åren, tillsammans med en vacker halterneck-ringning gör denna brudtärneklänning supervacker!

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Rosa brudtärneklänning gravid lång ärm

Gravidklänning fotografering bröllop

Denna gravid brudtärneklänning är så vacker i sitt rosa fall. De långa ärmarna skyddar mot kyla, om det skulle bli dåligt väder på bröllopet (vilket faktiskt händer rätt ofta). Denna gravidklänning är en investering, vet du varför? Du kan använda den för gravidfotografering också!

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Grön grå klänning brudtärna gravid

Lång gravidklänning bröllop

Så vacker i sin enkelhet denna brudtärneklänning gravid är! Ovandelen består av ett spetsliv, både framtill och i ryggen. Den plisserade kjolen faller snyggt över gravidmagen, genom det markerade bandet i midjan. Matcha med ett par sköna skor för svullna fötter och du är ready to go!

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Multi tie gravidklänning brudtärna

Tärnklänning gravid bröllop

Om du är kreativ och vill designa din egen gravid brudtärneklänning är detta din chans. Denna gravidklänning är nämligen en så kallad multi tie, vilket innebär att du kan knyta den som du vill. Välj mellan halterneck och en mängd andra knytvarianter. Hur bra är inte det?

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Festlig gravidklänning med lång ärm

Långärmad gravidklänning bröllop vinter

Hur vacker är inte denna tylldröm till gravidklänning med paljetter? Kan du se dig själv skrida fram i kyrkan med denna vackra gravid tärneklänning? Det kan definitivt jag göra. Man ska inte stjäla blickarna från bruden, men det är omöjligt med en vacker klänning som inramar gravidmagen så fint.

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Vinröd kort tärneklänning gravid

Fest gravidklänning som inte visar magen

Denna satinklänning är av en kortare modell som slutar strax under knät. Jag är helt kär i den vackert vinröda färgen som passar så bra på bröllop (rött är ju kärlekens och passionens färg). Denna klänning passar även bra om du bara har en liten gravidmage.

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Gravidklänning bröllopsgäst

Många av nedan gravidklänningar för dig som är bjuden som bröllopsgäst funkar även som tärnklänningar vid gravidfotografering. Självklart ska även du som gravid få vara fin vid ett så festligt tillfälle som ett bröllop. Här nedan har jag samlat flera fina gravidklänningar som passar bra när du ska vara bröllopsgäst.

Bröllopsgäst gravid klänning off shoulder

Bröllopsgäst gravid klänning

Denna sagolika dröm gör att även den som inte är gravid längtar efter att få ha en vacker gravidmage. Modellen med off shoulder och överdel med paljetter gör denna gravidklänning extra festlig! Och dessutom kan du använda klänningen för att ta gravidfoton när bröllopet är över (win-win). Psst, finns även i ljusgrönt och grått!

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Rosa klänning gravid bröllopsgäst

Rosa långklänning gravid fest

Här har du en enkel gravidklänning som samtidigt är mycket elegant. Den största fördelen med denna klänning är att du kan använda den på flera olika typer av tillställningar, inte bara som bröllopsgäst. Den gammelrosa färgen är fin och midjereseåren ramar in magen på ett vackert sätt.

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Gravidklänning bröllopgäst i ljusgrå satin

Festklänning gravid bröllopsgäst

Festlig, elegant och sval! Denna vackra bröllopsgäst gravidklänning har allt! Den långa ärmen är dessutom mycket praktisk vid kyrkbröllop. Matcha med eleganta, men fotriktiga skor, så att du och bebis orkar dansa hela natten lång!

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Ljusblå klänning gravid bröllopsgäst

Fin bröllopsgäst klänning gravid

Så fin och elegant gravidklänning i snäv modell med elastan för bättre stretch. Denna vackra gravidklänning slutar precis nedanför knät, perfekt för kyrkbröllop så väl som borgeligt. Och låt oss tala om denna baby-blå färgen – hur fin är inte den?

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Smaragdgrön långklänning gravid bröllop

Klänning fest gravid lång långärmad

Här har du en smaragdgrön juvel som passar lika bra för dig som gravid på bröllop som vid andra festligheter. Modellen har en spännande knyt-design underbysten vilket gör denna enkla klänning mer exklusiv. Denna gravidklänning passar dessutom perfekt vid alla årstider!

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Senapsgul gravidklänning bröllopsgäst

gravidklänning gul klänning gravid

Jag älskar verkligen denna vackra gula gravidklänning! Förutom att den har den perfekta längden, har den även den perfekta färgen! De fina blomdetaljerna vid halsen gör klänningen extra festlig. Tyllfallet är skönt och luftande, för vi vet alla hur varmt det kan vara att ha en stor gravidmage!

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Röd blommig gravidklänning gäst bröllop

blommig sommarklänning gravid

Härlig sommarklänning för dig som är gravid och bjuden på bröllop, eller någon annan typ av sommarfest. Denna gravidklänning är så fin att matcha med röda läppar och kanske till och med röda skor!? En bra investering som kan användas flera gånger under graviditeten. Hållbar konsumtion!

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

Rosa gravidklänning bröllopsgäst

Rosa klänning gravid bröllop gäst

Enkel och sofistikerad gravidklänning som passar lika bra som brudtärneklänning som för dig som ska gå som gäst på bröllop. Den puderrosa svala färgen är perfekt för vår- och sommarbröllop och går lätt att matcha med snygga accessoarer. Kom ihåg att välja ett par sköna skor, det kommer din rygg tacka dig för sen!

KÖP KLÄNNINGEN HÄR

You may also like

Leave a Comment