fbpx

Julklapp till pappa som har allt – massor med tips!

by Sofia
Julklapp till pappa som har allt

Inlägget Innehåller reklam i form av annonslänkar

Hur ofta hör vi inte att en person har allt och inte behöver något, om möjligtvis lite kärlek? Men julen handlar mer om att ge än att få, och det är något fin att få ge. Framförallt är det speciellt att få ge något fint till sin pappa, en viktig figur i allas liv. Så vad gör man då om pappa redan kan köpa sig han vill, och kanske redan har gjort det? Ja då gäller det att vara kreativ! Här har jag samlat mina bästa tips på julklapp till pappa, eller en annan man.

Kan en person verkligen ha allt?

Att köpa julklapp till en pappa som har allt är ju omöjligt, då finns det inget mer att ge. Men det uttrycket är nog snarare ett sätt att uttrycka sin frustration kring att det är svårt att hitta någon passande julklapp. För ingen har allt, det finns alltid något att ge.

Jag brukar tänka att personer som ”har allt” i alla fall kan behöva förbrukningsvaror, så som kalsonger och strumpor. Då kan man satsa på lite finare såna basplagg eller andra saker som går åt. Upplevelser är ett annat hett tips, för det är ju roligt att skapa nya minnen på olika sätt.

Julklapp till pappa som gillar att laga mat

Min pappa är duktig på att laga mat och har alltid gillat köksprylar. När jag var liten hade vi nog varenda hushållsmaskin, det var allt från elektriska äggkokare till popkornmaskiner och så klart en bakmaskin – årets julklapp 1988. Här nedan har jag samlat fina köksprylar för den matlagningsintresserade pappan.

Julklapp till pappa som gillar att laga mat
1. Skärbräda himalayasalt HÄR / 2. Förkläde av läder HÄR / 3. Pastamaskin HÄR / 4. Värmetåliga grillvantar HÄR / 5. Knivslip proffs HÄR / 6. Delonghi glassmaskin med kompressor HÄR / 7. Fritös HÄR / 8. Vinkaraff HÄR

Julklapp till far som gillar allmänbildning

Hör din pappa till en av dem som alltid ropar högst när det är frågeprogram på tv? Är vissa samtal ibland som en historilektion? Då ska du satsa på en personlig kunskapsutvecklande present till ditt uppslagsverk till pappa. Här nedan har jag samlat några bra tips!

Julklapp till far som har allt
1. Boken Stalin på Östermalm HÄR / 2. Läslampa för bok HÄR / 3. Stjärnkikare HÄR / 4. Gucci anteckningsbok HÄR / 5. Laphroaig fudge HÄR / 6. Ugg tofflor HÄR / 7. På spåret kunskapsspel HÄR / 8. Vintage Rolex HÄR / 9. Boken Ett utrikes liv HÄR

Till pappa som har allt (nästan)

Här nedan har jag samlat julklappar till pappa som tror sig ha allt, eller som inte önskar sig något ”särskilt”. Det finns alltid något att ge för den som vill. Har din pappa för vana att tappa bort saker? Då är mitt hetaste tips är nummer fem här nedan, som är en tracker med klister som fästes på olika prylar och därmed gör dem spårbara.

Julklapp till pappa som har allt
1. Upplevelsepresent fallskärmshopp HÄR / 2. Massagepistol resemodell HÄR / 3. Happy Socks strumpor presentbox 7-pack HÄR / 4. Gucci plånbok HÄR / 5. Tile stickers (trackers för din pappas prylar) HÄR / 6. Presentbox Rituals HÄR / 7. Calvin Klein kalsonger 3-pack HÄR / 8. Vattenflaska Nike HÄR / 9. Braun rakapparat HÄR

You may also like

Leave a Comment