fbpx

Julpyjamas för hela familjen – våra favoriter!

by Sofia
Julpyjamas familj barn föräldrar

Inlägget Innehåller reklam i form av annonslänkar

Julen närmar sig med stormsteg och vi är många som ser fram emot en tid av tända ljus, mys och familjetid. Årets jul kommer förmodligen skilja sig från tidigare jular. Julen kommer bli på hemmaplan och med den närmaste familjen. För riktigt mysiga stunder krävs riktigt mysiga kläder – så som en härlig julpyjamas.

Julpyjamas för barn och vuxna

Pyjamasen som plagg är riktigt underskattad! Härligt tyg, roliga mönster, fina färger och bekvämlighet är några av sakerna som gör pyjamasen till ett underbart plagg. För dig som lever i en familj är julpyjamasen en rolig sak som till och med kan bli en tradition.

I USA är det vanligt att man som familj varje jul köper matchande pyjamasar och bär dessa runt jul. Varför inte ta denna tradition till Sverige? Barnen tycker att det är kul att matcha med er föräldrar och ni får riktigt bekväma plagg att hänga i. Inför nästa år kan ni sälja vidare era pyjamasar eller lämna in dem på en second hand affär, kanske kan du hitta en annan familj att byta pyjamasar med?

Lästips: Matchande kläder för mamma & barn

Julpyjamasar för familjen

Idag finns det mängder av snygga julpyjamasar för hela familjen i butik och online. Här kommer några förslag på snygga pyjamasar som matchar och som bara är fina till jul. Alla går att köpa från svenska butiker online!

Pop randig pyjamas för hela familjen

POP röd randig pyjamas polarn och pyret jul pyjamas
Stjärnmäklaren Fredrik Eklund med familj i POP pyjamas @fredrikeklundny / Ebba Kleberg von Sydow @Polarnpyret

POP randig pyjamas för hela familjen: vuxenpyjamas HÄR / barnpyjamas HÄR

Pyjamasarnas pyjamas – polarn och pyrets randiga pyjamas! Denna klassiska pyjamas finns både i svart och rött med vita ränder. Den röda varianten är kanske den som passar julen bäst. För vuxna finns pyjamasen både som tröja + byxa och som nattlinne. Till de mindre finns overall samt tröja + byxa i flera olika storlekar.

Matchande julpyjamas mamma och dotter / barn

Matchande julpyjamas mamma dotter barn

Gravidpyjamas HÄR / Julpyjamas dam HÄR / Pyjamas jul baby och små barn HÄR / Julpyjamas barn HÄR

Som mamma kan du nu matcha julpyjamas med ditt barn. Det finns till och med en variant för dig som är gravid! Denna pyjamas med pepparkakor finns i one piece med dragkedja för de yngsta, den finns i tvådelat set för lite äldre barn, en vuxenpyjamas och en gravidpyjamas.

Matchande jul-onesie för hela familjen

Matchande pyjamas jul hela familjen

Onesie jul vuxen HÄR / Onesie jul barn HÄR

Hur mysigt är inte dessa onesies? Matcha hela familjen i jul outfits och ta roliga foton till Instagram eller ge resten av släkten ett gott skratt. Vuxen onesie finns i två storlekar, barnvarianten i flera storlekar.

Rutig pyjamas för barn och vuxen

Rutig julpyjamas pyjamas jul familj

Rutig matchande pyjamas mamma och dotter HÄR och HÄR

Om vi tänker en klassisk pyjamas så är det ofta den rutiga tvådelade pyjamasen som kommer till tanke. Denna typ av pyjamas är ofta sydd i mjuk och behaglig bomull. Passformen passar alla och plagget är bekvämt att sova i.

Här är en röd och vit rutig pyjamas som passar hela familjen! Den finns både i vuxenstorlekar och för barn för att passa mamma, pappa, syster och bror. Den röda färgen påminner om jul – men då detta är en så pass klassisk pyjamas fungerar den även under resten av året. Då kan ni matcha hela vintern!

Pyjamas med disneymotiv

matchande pyjamas familj

Musse pigg pyjamas barn HÄR / Musse pigg pyjamas baby HÄR / Musse pigg pyjamas dam HÄR / Musse pigg pyjamas herr HÄR

Även om motiven i sig inte är särskilt juliga på dessa pyjamasar så passar de perfekt till jul! En av våra starkaste jultraditioner är ju Kalle anka på julafton, och där ser vi fler än en klassisk Disneyfigur. Pyjamasar med disneymotiv finns till hela familjen i alla tänkbara storlekar.

Att välja pyjamasar med ett tema som Disney kan i många fall bli lite roligare än rent matchande pyjamasar. Alla i familjen har en möjlighet att själva välja sin favoritkaraktär bland Disneys stora utbud. Alla ifrån Skönheten och Odjuret till Starwars hör ju nämligen till Disney!

Pyjamas familj jul barn och vuxen

Pyjamas familj jul barn och vuxen

Polarn och pyret julpyjamas för hela familjen med hjärtan HÄR

I just denna retro julpyjamas med 70-tals vibbar kan hela familjen matcha framför Kalle anka på julafton. För de minsta är pyjamasen en onesie med dragkedja, lite äldre barn och vuxna får en tvådelad pyjamas med hjärtan.

Klassiskt julmönstrad pyjamas för stor och liten

matchande pyjamas

Blå och röd POP pyjamas jul HÄR

Polarn & Pyret har även en klassiskt julmönstrad pyjamas som passar alla i familjen. Med mörkblå botten och mönster i rött och vitt blir detta en fin pyjamas som passar alla. Mönstret är av juliga motiv så som älgar (renar?), paket, julgranar och julgranskulor!

Fler fina julpyjamas barn

Till barn finns det också fina julpyjamasar att välja mellan. Kanske kan någon av dessa pyjamasar bli ett bra komplement till familjens matchande pyjamas? Vi alla vet att barnets pyjamas brukar ha en tendens att få matspill på sig…

julpyjamas barn pyjamas julmotiv

Röd tomtedräkt – pyjamas HÄR / Vit pyjamas med ekollon HÄR / Vit pyjamas med koalor HÄR / Grå pyjamas med koalor HÄR / Blå pyjamas “Santas favorite gamer” HÄR

Även för barn finns de klassiskt rutiga pyjamasbyxorna. De går att kombinera med flera olika överdelar och kommer hålla barnet varmt. De minsta kan få en julig overall i rött med jul-motiv. Pop gör en vacker pyjamas med ekollon-tryck som inte bara passar till julen, utan även till hela vintern och våren. Det finns även en söt pyjamas för både pojkar och flickor i olika storlekar med koalabjörnar och ljusslingor på. Gillar ditt barn spel så kanske pyjamasen längst till höger passar bäst, med texten “santas favorite gamer”.

Julpyjamas baby och nyfödd

Julpyjamas baby nyfödd jul pyjamas

Pyjamas med pepparkakor HÄR / Röd pyjamas med julmotiv HÄR / Pyjamas med lussekatter HÄR / Två pack pyjamas med musses jul HÄR / Rutig babypyjamas HÄR / Röd babypyjamas med julmotiv HÄR

Även de allra minsta måste ju få en egen liten pyjamas. Vi har precis fått vår lilla dotter som bara är 1,5 månad och hon är så söt i sin tomtedräkt som hon ärvt av storasyrran. Det blev därför inte att vi köpte någon julpyjamas till henne i år. Däremot har storasyrran fått en, bilder kommer senare. Jag är superförtjust i alla dessa fina pyjamasar. Favoriterna är nog denna pyjamas med lussekatter och denna lilla rutiga pyjamas som känns så vuxen och cute på en liten baby.

Fler fina julpyjamas vuxen

Även om du inte vill matcha med ett barn så finns det självklart andra fina pyjamasar till jul att välja mellan. Kanske kan du bära någon av dessa pyjamasar samtidigt som ditt barn får bära en annan julig pyjamas? Då matchar ni med jultemat i alla fall!

Julpyjamas dam herr

Pyjamas jul med polkagrisar HÄR /Långärmad rutig herrpyjamas HÄR / Rutig pyjamas HÄR/ Julpyjamas med renar HÄR

Till jul kan man antingen slå på stort eller tona ner det lite mer. Älskar du julen kanske en pyjamas med renar passar bra. Renarna har dessutom den klassiskt rudolf-röda näsan. Pappa kanske känner för ett par något enklare pyjamasbyxor med röda detaljer, som ändå blir juliga. I plus-size finns en snygg tight pyjamas med polkagrisar på. Vill du bära ett mer klassiskt mönster så kanske en enkel svart-vit trikåpyjamas passar bäst.

Sammanfattning julpyjamas för hela familjen

Med dessa mysiga pyjamasar är vi nu mer redo för en jul på hemmaplan. Köp pyjamasarna och börja använd dem redan nu i advent, eller ge pyjamasen som en julklapp till alla dina familjemedlemmar för en rolig överraskning!

You may also like

Leave a Comment