fbpx

Paw Patrol Skye leksaker & kläder: våra favoriter!

by Sofia
Paw Patrol Skye leksaker kläder

Inlägget Innehåller reklam i form av annonslänkar

Har ditt barn blivit besatt av Skye i Paw Patrol? Det har vår 3 åriga dotter. Nu är det Paw Patrol Skye leksaker, Skye kläder och allt där emellan. Även om det kan bli lite mycket, är det samtidigt roligt att främja sitt barns intresse. Och visst är Skye en jättesöt hund, med stark karaktär och superhjälteförmågor. När de flesta av superhjältarna är maskulina är det skönt och omväxlande med en feminin superhjältinna.

Vem är Skye i Paw patrol?

Skye är en av de sju huvudprotagonisterna i Paw Patrol-serien och den fjärde medlemmen i Paw Patrol. Liksom resten av de huvudsakliga Paw Patrol-valparna debuterade hon i säsong 1-avsnittet, “Pups Make a Splash”. Hennes primära uppgift är att tjäna som teamets luft-räddningsvalp.

Skye är en sjuårig Cockapoo och den första kvinnliga medlemmen av Paw Patrol. Hennes signaturfärg är rosa.

Som teamets luft-räddningsvalp är hennes huvuduppgifter att flyga och lokalisera saker, ofta hjälpa människor och transportera andra teammedlemmar med krok och sele på helikopters krok. Hon har dessutom utmärkt minne (som ses i “Pup Pup Boogie”).

Varför barn älskar Skye

Skye är en modig och äventyrlig karaktär som många barn ser upp till. Hennes djärva attityd och hjälpsamhet gör henne till en fantastisk förebild.

Vad är Skye för ras?

Paw Patrol Skye Cockapoo
Originalet! En Cockapoo är en blandning mellan en Cocker spaniel och en Pudel

Skye är en gyllenebrun Cockapoo – en korsning mellan en Cocker spaniel och en Pudel. Hennes framställning i Paw Patrol passar väl med rasen. Skye är den minsta medlemmen i Paw Patrol-teamet, och cockapoos är vanligtvis en liten hundras.

Hur är Skyes personlighet?

Skye kanske är den minsta valpen i gruppen, men underskatta henne inte! Inte nog med att denna modiga valp är en skicklig akrobat, hon är också en expert på att flyga helikopter. Hon älskar att göra bakåtvolter i luften och ta hand om små djur.

Skye är en pålitlig, orädd och smart hund som patrullerar himlen, alltid med positiv energi och redo att hjälpa till. Hon älskar att flyga i sin helikopter och med vingarna i sin valp-pack (ryggsäck), och har ett passionerat intresse för allt som är relaterat till flyg. När hon är upprymd har hon en förkärlek att skratt-skälla och göra en graciös bakåtvolt med ett leende.

Läs även: Babblarna – Allt du behöver veta & bra Babblarna leksaker

Skye är också vänlig och lekfull. Hon tycker om att delta med sina Paw Patrol-vänner i roliga aktiviteter som Pup Pup Boogie. Dock verkar hon och Zuma ha en rivalitet och tenderar att vara konkurrenskraftiga mot varandra. Ibland retas hon försiktigt med de andra valparna som inte kan hänga med i det spel de spelar.

Skye är inte alls rädd för höjder. Dock har hon en rädsla för örnar (Aetofobi), som ses i “Pups Save a Toof”, men hon övervinner denna rädsla många gånger för att hjälpa andra. Hon har inget emot ofarliga örnungar som ses i “Pups Save an Eagle”.

Skye är mycket älskvärd och känslomässig (som ses i “Pups Save the Bunnies”). Hon har en soft spot för söta djur, särskilt kaniner, och kärlekssuckar ofta över dem när de är i sikte. Liksom Rubble är hon gullig mot små kattungar, det enda undantaget är Kitten Catastrophe Crew.

Hon är mer feminin i sitt beteende än Everest och älskar att få sin päls stylad på Katies salong. Hon älskar rosa och är ganska förtjust i att klä upp sig feminint, särskilt på Halloween.

Skye pup tag (märke/symbol)

Liksom alla Paw Patrol-valpar har Skye sin egen personliga pup tag (märke). Den har ett rosa benmönster som bakgrund och ett silverpropellersymbol, vilket representerar hennes flygkunskaper, på insidan med en silverkant på utsidan. Hon använder den för att kommunicera med Ryder, The Lookout och de andra Paw Patrol-valparna. När den används blinkar hennes pup tag med ett ljusrosa ljus. Den har också en speciell mekanism som gör att hon kan ha videosamtal till de andra Paw Patrol-medlemmarna.

Paw Patrol Skye märke
Skye Paw Patrol märke med rosa ben i bakgrunden och en propeller/vingar i silver framtill.

I Mighty Pups bär Skye en annan rosa pup tag som har en något mörkare rosa, hexagonalt mönster som bakgrund med en tornadosymbol irosa gradient, vilket representerar hennes mäktiga krafter, och en silverkant på utsidan. Den har samma funktioner som hennes vanliga pup tag.

I Aqua Pups bär Skye en pup tag som är nästan exakt likadan som hennes vanliga, förutom att propellersymbolen är neonblå. Den har samma funktioner som hennes vanliga pup tag men den kan även kommunicera med Whale Patroller.

Skye styrkor

Skye är en mycket skicklig pilotvalp och kan utföra en mängd olika luftmanövrar oavsett hur utmanande de kan vara.

Hon är också atletisk och en duktig dansare. Hennes skyddsglasögon har inbyggda kikare-linser som ger henne bättre syn. När Skye hoppar landar hon alltid med en graciös bakåtvolt.

Skye Paw Patrol leksaker

Skye Paw Patrol leksaker är särskilt designade för att ge barn en interaktiv och lärorik lekupplevelse. Förutom att vara söta hjälper de även till att utveckla motoriska färdigheter, främja kreativitet och ge timmar av underhållning.

Vilka är de mest populära Skye paw patrol leksakerna?

Det finns flera modeller av Skye Paw Patrol leksaker. Mest populära är actionfigurer, flygplan och till och med interaktiva leksaker som pratar och sjunger!

Skye figurer

En klassisk leksak är en actionfigur av barnets favoritkaraktär – i detta fall av Skye från Paw Patrol.

skye paw patrol leksak
Skye leksaksfigur Aqua Pups HÄR / Skye Build a Bot HÄR

Skye finns som flera olika sorters leksaksfigurer. Dels som en enkel figur i utstyrseln och med tillbehör från Aqua Pups. Dels som rolig interaktiv robotleksak. Roboten byggs ihop efter enkla instruktioner och kan sedan reagera på när barnet exempelvis klappar händerna. Kul och lärorikt!

Skye gosedjur

I Paw Patrol är Skye en riktigt bra vän som alltid ställer upp och hjälper sina vänner. En sån vän borde alla ha – varför inte i gosedjursformat?

skye gosedjur paw patrol
Skye gosedjur finns HÄR

Detta mjuka och lena gosedjur föreställer Skye från Paw Patrol. Gosedjuret är ca 15 cm högt vilket gör den perfekt som gosedjur och leksak till ett barn. Skye har alla sina klassiska detaljer så som den rosa selen, mössan samt de fina lurviga öronen.

Skye helikopter, motorcykel & andra fordon

Skye piloterar en grå helikopter med rosa inslag. Den innehåller en krok och sele hon använder för räddningsaktioner och transport. Dess fordonsnummer är 04. Förutom helikoptern så kör Skye även många andra fordon.

skye helikopter motorcykel leksak figur paw patrol
Skye Aqua fordon HÄR / Skye med motorcykel HÄR / Skyes helikopter leksak HÄR

Genom Paw Patrols gång har Skye haft många olika fordon tillsammans med de andra valparna. Många av dessa går att köpa i leksaksform, så som hennes fräna undervattensfartyg, hennes snabba motorcykel samt självklart hennes klassiska helikopter. Alla seten ovan kommer med både fordonet och en Skye-figur

Skye Paw Patrol kläder

Skye Paw Patrol kläder är lika roliga och färgglada som leksakerna. De kommer i alla sorters stilar och storlekar för barn i alla åldrar.

Läs även: Mumin kläder barn – Muminkläder info och inspiration!

De här kläderna är perfekta för lek, skola eller bara att ha på sig runt huset. Dessutom, vem skulle inte vilja klä sig som sin favorit Paw Patrol karaktär?

Skye klänning

klänning skye paw patrol barn
Rosa klänning skye HÄR / Blå skye klänning HÄR / Skye klänning med tyllkjol HÄR

En fin och härlig klänning med favoritvalpen skye kan bli en ordentlig favorit för många barn. Dessa klänningar finns antingen helt i bomull eller med en kjol av tyll. Blått, rosa och gult är de huvudsakliga färgerna i dessa plagg.

Skye tröja

tröja t shirt skye paw patrol hoodie sweatshirt kortärmad långärmad
1. Rosa t-shirt Skye HÄR / 2. Skye sweatshirt HÄR / 3. Skye hoodie Paw Patrol HÄR / 4. Paw Patrol t-shirt HÄR

En tröja, t-shirt eller sweatshirt med Skye är ett fint barnplagg som kommer glädja barnet. Välj mellan stora tryck med bara Skye eller fler valpar, eller varför inte en rosa hoodie med en mer diskret Skye detalj? Dessa t-shirts och tröjor har dessutom bra priser vilket gör det enklare att ge barnet en mer personlig garderob.

Skye badkläder

baddräkt bikini badkläder barn skye paw patrol
Rosa baddräkt Skye HÄR / Paw Patrol bikini HÄR / Randig baddräkt Skye HÄR

Till sommaren är det klart att Skye även ska få följa med till stranden eller poolen! Välj mellan bikini eller baddräkt med Paw Patrol figuren Skye. Härliga färger blandas med fina tryck av Skye tillsammans med tassavtryck och olika texter.

Skye skor

skor sneakers gummistövlar stövlar skye paw patrol
1. Skye sneakers HÄR / 2. Rosa sneakers Paw Patrol HÄR / 3. Foppatofflor Skye HÄR / 4. Blommiga gummistövlar HÄR / 5. Light up sneakers Skye HÄR / 6. Rosa gummistövel Paw Patrol HÄR / 7. Skye sandaler HÄR / 8. Utomhustoffel Skye HÄR

Något som det verkligen finns mycket av till Skye-älskaren är skor! Det finns allt ifrån stövlar till sandaler i rosa med fina Skye. Välj och vraka mellan bekväma utetofflor, snabba sneakers, coola skor med lampor och praktiska gummistövlar. Paw Patrol skor gör det lätt att intressera barnet i skoköpet!

Skye pyjamas

skye pyjamas kläder paw patrol barn nattkläder sovkläder
Rosa pyjamas med shorts Skye HÄR / Paw Patrol pyjamas med volanger HÄR / Långärmad pyjamas med Skye HÄR

En mysig pyjamas med motiv av favorithunden Skye uppskattas nog av många barn. En pyjamas är dessutom en bra presentidé till barn som gillar Paw Patrol. Tänk så mysigt att krypa upp i soffan i sin Skye-pyjamas för att se ett avsnitt av Paw Patrol!

Skye accessoarer

skye keps mössa strumpor barn accessoarer paw patrol
1. Skye mössa HÄR / 2. Skye badrock HÄR / 3. Keps Skye HÄR / 4. Paw Patrol strumpor HÄR / 5. Badcape Skye HÄR / 6. Mössa och vantar Paw Patrol HÄR

Om du inte vill köpa ett plagg till ditt barn med Skye på så kan en accessoar vara en bra idé. Här finns det något för sommar så väl som vintern. En skye mössa, en mysig badrock eller varför inte en skyddande keps med Skye från Paw Patrol.

Vilka är de mest populära Skye Paw Patrol kläder?

Från t-shirts och hoodies till pyjamas och badkläder, det finns något för alla tillfällen. T.shirts och olika typer av accessoarer är populära val när det kommer till Skye Paw Patrol kläder. Vilken blir ditt barns favorit?

Köpa Skye Paw Patrol leksaker

Skye Paw patrol leksaker och kläder är färgglada, roliga och omåttligt populära bland barn. själva. Oavsett om du letar efter en födelsedagspresent eller bara något speciellt till ditt barn, är Paw patrol-leksaker och kläder något ditt barn kommer att uppskatta och älska.

You may also like

Leave a Comment