fbpx

Polarn och Pyret mellandagsrea 2021- allt om POP julrea (+rea på rea)

by Sofia
Polarn och pyret mellandagsrea 2021

Inlägget Innehåller reklam i form av annonslänkar

Vanligtvis börjar Polarn o pyret julrea den 26 december men i år börjar de innan jul, redan den 22 december. Denna trend, att börja innan mellandagarna, syns bland många butikskedjor. Så vad kan du förvänta dig av POP mellandagsrea i år? Här nedan har jag samlat våra favoritprodukter bland reafynden.

Detta inlägg är skrivet i samarbete med polarnopyret.se

När REA Polarn och Pyret?

Polarn och pyret stora mellandags-REA startar innan jul, den 22 dec, både online och i butikerna. Online kan du handla från kl 6 på morgonen den 22:e, besök polarnopyret.se för att ta del av alla julerbjudanden. Öppettider till butikerna finner du HÄR men jag rekommenderar att handla online, eftersom det är säkrare att du kan lägga vantarna på de produkter du vill ha.

Vinterrea Polarn o pyret 2021

Bland Polarn och pyret vinterrea 2021 hittar du som vanligt fina vinterjackor, sköna pyjamasar, varma tröjor och bekväma byxor. Om du inte träffat släkten under julhelgen kan du passa på att köpa julklappar till kraftigt reducerade priser!

Vad vi köpte

Vi var så otroligt glada att det fanns kvar plagg med skogsmönster. Vi skrev om dessa plagg i inlägget om julpyjamas och hade hoppats att de skulle komma på rea.

Tyvärr hade one-piece pyjamasen i Milas storlek tagit slut och likaså den tvådelade pyjamasen i Alias storlek. Till Alia kunde vi dock köpa en storlek upp, så vi får hålla på den ett tag. Vi fick däremot tag på nattlinnet i Alias storlek och hon är såååååå fin i det!

Mellandagsrea polarn fynd
Hur fint är inte trycket? Detta kommer att bli ett klassiskt tryck. Vi såg på många av recensionerna av pyjamasen att byxorna är lite för smala i midjan. Detta är dock något som passar Alia perfekt som är lång-smal.
Polarn och pyret nattlinne
Svårt att fota en tjej som vill hoppa i sängen.
Nattlinne polarn o pyret
Visst är hon fin i skogstrycket? Det fina är att detta mönster passar oavsett säsong, det är inte typiskt vintertryck.
POP nattlinne
Alia kommer att ha många mysiga stunder med sitt fina nattlinne från Polarn o pyret.

POP mellandagsrea erbjudanden

POP mellandagsrea gäller utvalda produkter, både i butik och online*. Under Polarn o pyret mellandagsrea kan du köpa vinterkläder med upp till 50 % rabatt. Jag brukar passar på att köpa vinterkläder inför nästa säsong. Just vinterjackor, täckbyxor och overaller är det du kan spara absolut mest pengar på.

Polarn o pyret mellandagsrea kläder
Exempel på POP ytterkläder som är på rea. KÖP HÄR

Det brukar även finnas fina julkläder, exempelvis julklänningar. Du hinner köpa julkläder för barn i år men om du vet vilken storlek ditt barn kommer ha om ett år (det blir lättare ju äldre barnen blir), så kan du passa på att även köpa dessa till kraftigt reducerade priser.

POP mellandagsrea julrea
Inte hunnit köpa jul- och nyårsklänning ännu? Då kan du fynda på POP julrea. Endast fåtalet storlekar kvar dock. KÖP HÄR

*REA gäller inte redan nedsatta produkter i POP outlet och rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden, exempelvis 3 för 2. POP reserverar sig för slutförsäljning.

När börjar extra rean på Polarn och Pyret?

Redan den 22 december börjar POP julrea, och de flesta av produkterna går åt som smör i solsken. Om du vågar hålla ut lite så brukar Polarn o pyret köra rea på rean, vilket vanligtvis innebär 20% på vinterrean. Eftersom populära storlekar går åt snabbt så är det inte säkert att det du vill köpa kommer att finnas kvar, men kan du chansa så får du vänta lite.

När POP släpper extrarean är inte känt, men så fort jag vet så uppdaterar jag detta inlägg. Så länge kan du hålla utkik på polarnopyret.se.

You may also like

Leave a Comment