fbpx

Polarn och Pyret mellandagsrea 2023: allt om POP julrea (+rea på rea)

by Sofia
JULREA Polarn och pyret mellandagsrea POP 2022

Inlägget Innehåller reklam i form av annonslänkar

Vanligtvis börjar Polarn o pyret julrea den 26 december men i år börjar de innan jul, redan den 20 december. Denna trend, att börja innan mellandagarna, syns bland många butikskedjor. Så vad kan du förvänta dig av POP mellandagsrea i år? Här nedan har jag samlat våra favoritprodukter bland reafynden.

När REA Polarn och Pyret?

Polarn och pyret stora mellandags-REA startar innan jul, den 20 dec, både online och i butikerna. Online kan du handla från kl 6 på morgonen den 20:e. Besök polarnopyret.se för att ta del av alla julerbjudanden.

Öppettider till butikerna finner du HÄR men jag rekommenderar att handla online, eftersom det är säkrare att du kan lägga vantarna på de produkter du vill ha.

Vinterrea Polarn o pyret 2023

Bland Polarn och pyret vinterrea 2023 hittar du som vanligt fina vinterjackor, sköna pyjamasar, varma tröjor och bekväma byxor.

Eftersom årets POP vinterrea börjar innan jul, kan du passa på att köpa julkläder / julklänningar till barnen och mjuka julklappar. Påssa på och handla innan jul så kan du köpa julklappar till kraftigt reducerade priser!

Vad vi köpte

Vi var så otroligt glada att det fanns kvar plagg med skogsmönster. Vi skrev om dessa plagg i inlägget om julpyjamas och hade hoppats att de skulle komma på rea.

Polarn o pyret pyjamas rea jul
Alia i sina nya fina pyjamasar från Polarn o pyret. Dessa kommer att gå i arv till Mila och förhoppningsvis ärvas till mindre kusiner i framtiden.

Med två små tjejer hemma blir det lätt mycket rosa, därför är det ett skönt avbrott med lite mindre “tjejigt” ibland. Vi älskar att dessa pyjamasarna passar för både tjejer och killar.

Polarn o pyret pyjamas rea
Köp fina pyjamasar med nordiska skogstryck från Polarn o pyret HÄR

Vi passade även på att matchande köpa julklänningar till båda barnen. Om du inte hunnit köpa julklänning än ska du verkligen passa på. Polarn o pyrets fina klassiska julklänning i sammet är nämligen på REA så här dagarna innan jul!

Julklänning polarn o pyret sammetsklänning röd
Mila och Alia i sina fina röda julklänningar från Polarn o pyret. Finns att köpa till reapris HÄR

Vill du köpa Polarn o pyret julklänning på rea kan du passa på nu. Det finns en modell för äldre barn och en för bebisar. Fantastiskt fin kvalitet som håller i flera generationer. Bra andrahandsvärde om du bestämmer dig för att sälja vidare, julkläder blir ju knappt använda!

Polarn o pyret julklänning rea sammetsklänning jul barn
Inte hunnit köpa jul- och nyårsklänning ännu? Då kan du fynda på POP julrea. Endast fåtalet storlekar kvar dock. KÖP HÄR

POP mellandagsrea erbjudanden

POP mellandagsrea gäller utvalda produkter, både i butik och online*. Under Polarn o pyret mellandagsrea kan du köpa vinterkläder med upp till 50 % rabatt. Jag brukar passar på att köpa vinterkläder inför nästa säsong. Just vinterjackor, täckbyxor och overaller är det du kan spara absolut mest pengar på.

Skaljacka pop mellandagsrea erbjudanden
Några fina POP skaljackor som är på rea. KÖP HÄR

Det finns hundratals kronor på att tjäna på fina POP ytterplagg. Förutom skaljackorna ovan finns det även vinterjackor, vindfleece, skalbyxor med mera. Här nedan ser du några exempel på superfynd under Polarn o pyret mellandagsrea 2023:

Polarn o pyret ytterkläder rea overall vindfleece
Vinterkläder från POP på mellandagsrea HÄR

Ett annat tips är att köpa plagg som inte andas höst och vinter, då kan ditt barn ha plagget under hela våren. Här är ett axplock av fina POP vårkläder:

POP vårkläder polarn o pyret
Fina vårkläder som redan ny är på rea i POP julrea 2023. KÖP DEM HÄR

*REA gäller inte redan nedsatta produkter i POP outlet och rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden, exempelvis 3 för 2. POP reserverar sig för slutförsäljning.

När börjar extra rean på Polarn och Pyret?

Redan den 20 december börjar POP julrea, och de flesta av produkterna går åt som smör i solsken. Om du vågar hålla ut lite så brukar Polarn o pyret köra rea på rean, vilket vanligtvis innebär 20% på vinterrean. Eftersom populära storlekar går åt snabbt så är det inte säkert att det du vill köpa kommer att finnas kvar, men kan du chansa så får du vänta lite.

När POP släpper extrarean är inte känt, men så fort jag vet så uppdaterar jag detta inlägg. Så länge kan du hålla utkik på polarnopyret.se.

You may also like

Leave a Comment